Gyártók

Gyártók

Fizetési megoldás

Hírlevél

Termékajánló

Házhozszállítás

Termék részletekNordicTrack S30 futópad - Várható érkezés május

-8%
NordicTrack S30 futópad - Várható érkezés május
 • NordicTrack S30 futópad - Várható érkezés május
 • NordicTrack S30 futópad - Várható érkezés május
 • NordicTrack S30 futópad - Várható érkezés május
399 000 Ft
Akció: 369 000 Ft

Várható érkezés május

Olyan paraméterek jellemzik, mint az 51x140 cm méretű futófelület, 2,75 CHP teljesítményű motor, 20 edzésprogram, iPod/Mp3 csatlakozás...

Garancia (otthoni):
36 hónap
Gyártó:
NordicTrack

 • NordicTrack S30 futópad

  Várható érkezés május

  Az edzési lehetőségek végtelenek az USA-ban tervezett NordicTrack S30 futópadon!


  Olyan paraméterek jellemzik, mint az 51x152 cm méretű futófelület, max. 3 CHP folyamatos teljesítményű motor, iPod/Mp3 csatlakozás, hangszórók, beépített dupla ventilátor. Kompatibilis a legújabb interaktív fitnesz technológiával az iFit alkalmazással.

  Az Flexselect™ futófelület kialakítás csökkenti minden lépés hangját, mind megfelelő védelmet biztosít az ízületek számára.

  5” háttérvilágítású kijelző

  Nordictrack S30 kijelző

  Nyomon követheti az összes elégetett kalóriát és az edzés előrehaladását egy könnyen olvasható háttérvilágítású kijelzőn.

  A 5"-os LCD kijelzőn megtekintheti a kiválasztott edzési paramétereket mint: sebesség, eltelt idő, megtett távolság, dőlésszög, elégetett kalóriák, pulzusszám és Race Track versenypályán figyelheti a körön belüli helyzetét.

  Válasszon a 20 edzésprogram közül, melyek a futószőnyeg sebességét és a futófelület dőlésszögét automatikusan változtathatják a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

  Interaktív edzés (iFit Live)

  Nordictrack S30 ifit live

  Járja körbe a világot, hódítson meg egy hegyet saját otthonának kényelméből vagy csak kövesse nyomon az előrehaladását, fejlődését.

  Az iFit technológiával testreszabott edzéseket készíthet, válogathat több mint 500 videós edzés közül melyeket nyomon követhet és elemezhet. A Google Maps segítségével edzési útvonalakat tervezhet miközben felfedezheti a világot.

  Az opcionálisan rendelhető iFit® alkalmazás, beépített Bluetooth intelligens technológián keresztűl használható..

  ONETOUCH vezérlők

  Nordictrack S30 One Touch

  Tartsd a hangsúlyt az edzéseden. Állítsa be azonnal a megfelelő sebességet és dőlésszöget az edzéshez. A OneTouch kezelőgombok lehetővé teszik az edzés bármely pontján történő gyors beállítást, ezáltal teljes irányítást biztosítva egy kiváló edzéshez.

  Állítsa be illetve változtassa meg 0-10% között a dőlésszöget egy érintéssel, így nem csak 0,5%-os lépésenként lehet szabályozni azt.

  Változtassa meg 0-22 Km/h között a sebességet egy érintéssel, így nem csak 0,1 km/h-es lépésenként lehet szabályozni azt.

  Motorteljesítmény: 3 CHP folyamatos és 5 CH maximális teljesítményű hajtómotor

  Nordictrack S30

  Élvezze a fokozott motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós élettartamot és csendes és egyenletes működést kölcsönöz
  a futópadnak.

  A nagyteljesítményű Durx Mach Z™ Commercial Plus motort, úgy tervezték, hogy az önhűtés következtében a motor alacsony hőmérségleten tartsa és csendes maradjon, még akkor is, ha 22 km/h sebességen mozog rajta.

  FlexsTM rezgéscsillapító rendszer

  Nordictrack s30 rugózat

  Állítsa be a FlexSelect párnázati rendszert az önnek legmegfelelőbb futási opció érdekében. A FlexSelect rendszer lehetőséget ad arra, hogy lágyítsa a futófelületet az ízületekre gyakorolt ​​hatás csökkentése érdekében, vagy szilárdabbá tegye a „valós” utcai futás élmény eléréséhez.

  A rezgéscsillapító feladata, hogy az ízületekre eső terhelést csökkentse az aszfalton történő futáshoz képest. Állítható rezgéscsillapító rendszere egyedeülálló védelmet biztosít az ízületek számára.

  SPACESAVER® DESIGN WITH
  EasyLift™ Assist


  Nordictrack s30 space saver

  Egyszerűen és könnyedén felcsukhatja a futópadot a SpaceSaver funkciónak köszönhetően, így minimalizálva a tárolási méretet.

  A SpaceSaver márkajellel ellátott futópadok futófelületei mind felhajthatóak, így azok kevesebb helyet foglalnak, ha nem használjuk őket. A futófelület felhajtása és annak leengedése rendkívül egyszerű, az EasyLiftTM Assist emelőkar segítségével.

  Integrált táblagép tartó

  Helyezze táblagépét a tartóba és élvezze kedvenc műsorait, filmjeit, zenéit edzés közben. A táblagép tartó biztonságban tartja eszközét, így nyugodt körülmények között végezheti edzését (táblagép nem tartozék).

  iPod IN-BUILT Sound System

  Csatlakoztassa az iPod* vagy MP3-lejátszóját a konzolaljzathoz, hogy motivált maradjon kedvenc edzései közben. Állítsa be a beépített 2 hüvelykes hangszórók hangját a gyors állító gombok segítségével.

  *Az iPod az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyzett védjegy. Az iPod nem tartozék.

  Futófelület: 51 cm x 152 cm

  Csendesebb edzést és tartósabb használatot biztosít a kétrétegű, széles, zaj és csúszásmentes futószőnyeg. Az aszfalton vagy futópályán történő futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül! A futószalag már gyárilag síkosított, így a futópad összeszerelése után azonnal használatba is lehet azt venni.

  Maximális terhelhetőség: 125 kg

  A futópadot nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 125 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a futópadot ennél nehezebb személy!

  EKG Grip Pulse pulzusmérés

  A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez, nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített fémérzékelőket. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

  Szeresd a világot
  (Think about the planet and “Love the World”!)

  Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

  Garancia

  36 hónap
 • Motor (max.)
  3 ÁTL. LE
  Felhasználható testsúly
  125 kg
  Sebesség (max.)
  22 Km/h
  Dőlésszög (max.)
  10 %
  Futószőnyeg szélesség
  51 cm
  Önsúly
  84 kg
  Cikkszám
  NETL99019

Futópad-Plaza - Szabadság otthonodban!
- Futópadok egy helyen! -

Otthoni futópad, Futópad vásárlás előtt, Futópad vásárlási ötletek, Life Gear futópad,
Nordictrack futópad, Kettler futópad, Pro-Form futópad, Tunturi futópad, BH Fitness futópadok, akciós futógép, treadmill, futópad szervíz, elektromos futópad, futópad otthoni használatra, összecsukható futópad