Gyártók

Gyártók

Fizetési megoldás

Hírlevél

Termékajánló

Házhozszállítás

Termék részletekNordicTrack T7.0 New futópad

NordicTrack T7.0 New futópad
 • NordicTrack T7.0 New futópad
 • NordicTrack T7.0 New futópad
 • NordicTrack T7.0 New futópad
299 000 Ft

Olyan paraméterek jellemzik, mint az 46x140 cm méretű futófelület, max. 4 HP teljesítményű motor, 20 edzésprogram, iPod/Mp3 csatlakozás...

Garancia (otthoni):
24 hónap
Gyártó:
NordicTrack

 • NordicTrack T7.0 New futópad

  Az új NordicTrack T 7.0 futópad kombinálja a szórakozás és az edzés élményét az előre telepített programokkal, amelyeket kiváló személyi edzők terveztek.

  Olyan paraméterek jellemzik, mint az 46x140 cm méretű futófelület, folyamatos 2,75 HP teljesítményű motor, 20 edzésprogram, beépített táblagép tartó és kompatibilis a legújabb interaktív fitnesz technológiával az iFit Live-val, iFit app és Bluetooth Smart technológia segítségével. FlexSelect rezgéscsillapító rendszerrel védi a felhasználó ízületeit és futófelülete felhajtható használat után.

  Motorteljesítmény: 2,75 CHP folyamatos teljesítményű DURX™ hajtómotor

  Tapasztalja meg a fokozott motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós élettartamot és csendes és egyenletes működést kölcsönöz a futópadnak. A beépített DurXTM motort 25 éves futópad gyártási tapasztalattal rendelkező cég fejlesztette ki. A motor hűtése érdekében egy tengelyirányú ventilátor lett rá felszerelve.

  Sebesség: 0-20 Km/h (1-TouchTM)
  A futószalag sebességét egy sebesség módosító gomb megnyomásával is lehet állítani a konzolon 0 és 20 km/h tartományban, így nem csak 0,1 km/h -ként lehet szabályozni azt.

  iFit Live Bluetooth Smart technológiával


  NordicTrack T7.0 bluetooth kompatibilitás

  Hozzáférés több mint 400 előre beállított edzésprogramhoz. Futtathatja a Jillian Michaels által összeállított edzésprogramokat, melyek automatikusan állítják és változtatják a futópad sebesség és dőlésszög beállításait. Változatosabbá teheti edzésprogramjait a Google Maps segítségével, mindössze a térképen ki kell jelölnie, hogy hol és merre szeretne futni. Testre szabhatja edzésterveit és edzésének alakulását figyelemmel kísérheti és kezelheti a weboldalon. Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra. (A táblagép nem tartozéka a gépnek.)

  Dőlésszög: 0% - 10% (1-TouchTM)


  NordicTrack T7.0 New dölésszög

  A legjobb és legmegfelelőbb emelkedési szög beállítása. Egy érintéssel beállítható, ill. megváltoztatható a kívánt emelkedő mértéke. Ezzel a megoldással lehetővé vált az, hogy az emelkedési szöget egy emelkedési szög módosító gomb megnyomásával is tudja változtatni közvetlenül a konzolról.

  Futófelület: 46 cm x 140 cm

  Hosszabb lépésekhez tervezve, ez a futófelület tökéletesen alkalmas gyaloglásra vagy futásra. Ez a széles, csúszásmentes futószalag az aszfalton történő futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül! A futószalag már gyárilag síkosított, így a futópad összeszerelése után azonnal használatba is lehet azt venni.

  Maximális terhelhetőség: 130 kg

  A futópadot nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 130 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a futópadot ennél nehezebb személy!

  Edzésprogramok - Certified Personal Trainer

  20 választható edzésprogram (intenzitás-, sebesség-, dőlésszög és kalória programok +iFit Live kompatibilis) közül választhat tetszés szerint, hogy mielőbb elérje a kívánt eredményt. Az edzéseket kiváló fitnesz edzők tervezték. A futószalag sebessége és a futófelület dőlésszöge változik automatikusan a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

  Felhajtható futófelület
  EASYLIFT™ ASSIST

  A szabadalmazott, forradalmi konstrukció lehetővé teszi a futófelület felhajtását tároláshoz, helymegtakarítás szempontjából. A SpaceSaver® márkajellel ellátott futópadok futófelületei mind felhajthatóak, így azok kevesebb helyet foglalnak, ha nem használjuk őket. A futófelület felhajtása és annak leengedése rendkívül egyszerű, az EasyLiftTM Assist emelőkar segítségével.

  FlexSelectTM állítható keménységű rezgéscsillapító rendszer

  A rezgéscsillapító feladata, hogy az ízületekre eső terhelést csökkentse az aszfalton történő futáshoz képest. Ez az abszorpciós rendszer tökéletes egyensúlyt biztosít az ízületek kényelme és védelme között.

  Beépített tablet tartó

  Helyezze táblagépét a tartóba és élvezze kedvenc műsorait, filmjeit, zenéit edzés közben.A táblagép tartó biztonságban tartja eszközét, így nyugodtan edzhet.

  Beépített MP3 kapcsolat

  A két beépített sztereó hangszóró lehetővé teszi kedvenc zenéjének hallgatását edzés közben.

  DUAL-GRIP EKG™ - Pulzusmérés


  NordicTrack T7.0 new pulzusmérés

  A maximális eredmény elérése érdekében maradjon a edzési cél zónában! A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez, nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített fémérzékelőket. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

  Kijelző


  Nordictrack T7.0 new kijelző

  A 5'' -os háttérvilágítású LCD kijelzőn megtekintheti a kiválasztott edzési paramétert mint: sebesség, eltelt idő, megtett távolság, dőlésszög, elégetett kalóriák, pulzusszám. A kétoldali tartótálcában elhelyezheti telefonját, iPod/MP3 lejátszóját, italát. (A táblagép nem tartozéka a gépnek.)

  Szeresd a világot
  (Think about the planet and “Love the World”!)

  Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

  Garancia

  24 hónap
 • Motor (max.)
  4 LE
  Felhasználható testsúly
  130 kg
  Sebesség (max.)
  20 Km/h
  Dőlésszög (max.)
  10%
  Futószőnyeg szélesség
  46 cm
  Önsúly
  111 kg
  Cikkszám
  NETL79017

Futópad-Plaza - Szabadság otthonodban!
- Futópadok egy helyen! -

Otthoni futópad, Futópad vásárlás előtt, Futópad vásárlási ötletek, Life Gear futópad,
Nordictrack futópad, Kettler futópad, Pro-Form futópad, Tunturi futópad, BH Fitness futópadok, akciós futógép, treadmill, futópad szervíz, elektromos futópad, futópad otthoni használatra, összecsukható futópad