Gyártók

Gyártók

Fizetési megoldás

Hírlevél

Termékajánló

Házhozszállítás

Termék részletekNordicTrack T9.5S futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság

-11%
NordicTrack T9.5S futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
 • NordicTrack T9.5S futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
 • NordicTrack T9.5S futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
 • NordicTrack T9.5S futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
 • NordicTrack T9.5S futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
 • NordicTrack T9.5S futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
899 000 Ft
Akció: 799 000 Ft

Dönthető 14"-os  HD érintőképernyővel. Kisérje figyelemmel és használja az iFit Live technológia által nyújtott legfrissebb edzéseket.

Garancia (otthoni):
24 hónap
Gyártó:
NordicTrack
 • Nordictack T7.5 futópad

  NordicTrack T9.5 futópad


  + ajándék iFIT 1 éves tagság 53875.-Ft értékben! Az iFIT 1 éves tagság más árengedményre, kedvezményre nem váltható át!

  Jó felszereltség, kiváló rugózat, interaktív kialakítás!

  Élvezze a futás sokszinűségét a NordicTrack T9.5 interaktív futópadon ahol az iFit kompatibilitása végtelen változatosságot kínál edzéstervének kialakításához.  Az új állítható Flexselect™ futófelület kialakítás csökkenti minden lépés hangját és megfelelő védelmet biztosít az ízületek számára.

  A kényelmes mozgást tovább növeli az állítható erősségű ventilátor és a beépített hangszórók (MP3 kompatibilitás).

  Érintőképernyős kijelző
  (14” Color Touch-Screen Display)

  Nordictrack T9.5 kijelző

  Csatlakozzon az otthoni WIFI hálózatára futópadjával. Az állítható dőlésszögű 14"-os színes kapacitív kijelző a futás legfontosabb statisztikáit tartalmazza, motivációt biztosít az edzés monotonitásának elkerülése érdekében. Az integrált iFit technológiával testreszabott edzéseket készíthet, melyeket nyomon követhet és elemezhet, a Google Maps segítségével edzési útvonalakat tervezhet miközben felfedezheti a világot.

  Motorteljesítmény: 3,6 CHP folyamatos teljesítményű hajtómotor

  Nordictrack T7.5 futópad motor

  Élvezze a fokozott motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós élettartamat és csendes és egyenletes működést biztosít futópadnak.

  A beépített DurXTM motort 25 éves futópad gyártási tapasztalattal rendelkező cég fejlesztette ki. A motor hűtése érdekében egy strapabíró ventilátor lett rá felszerelve.

  Dőlésszög: 0% - 12% (1-TouchTM)

  Nordictrack T9.5 futópad dőlésszög

  Állítsa be illetve változtassa meg a dőlésszöget egy érintéssel. Ezzel a megoldással lehetővé válik az, hogy a megfelelő dőlésszöget egy gomb megnyomásával is megtudja változtatni, így nem csak 0,5%-os lépsekként lehet szabályozni azt.

  SPACESAVER® DESIGN WITH
  EasyLift™ Assist

  Nordictrack T7.5 futópad felhajtás

  Egyszerűen és könnyedén felcsukhatja a futópadot ennek az új funkciónak köszönhetően, így minimalizálva a tárolási méretet.

  A SpaceSaver márkajellel ellátott futópadok futófelületei mind felhajthatóak, így azok kevesebb helyet foglalnak, ha nem használjuk őket. A futófelület felhajtása és annak leengedése rendkívül egyszerű, az EasyLiftTM Assist emelőkar segítségével.

  Flexselect rezgéscsillapító rendszer

  Nordictrack T9.5 futópad rugózat

  Állítsa be a FlexSelect párnázati rendszert az önnek legmegfelelőbb futási opció érdekében. A FlexSelect rendszer lehetőséget ad arra, hogy lágyítsa a futófelületet az ízületekre gyakorolt ​​hatás csökkentése érdekében, vagy szilárdabbá tegye a „valós” utcai futás élmény eléréséhez.

  A rezgéscsillapító feladata, hogy az ízületekre eső terhelést csökkentse az aszfalton történő futáshoz képest. Állítható rezgéscsillapító rendszere egyedeülálló védelmet biztosít az ízületek számára.

  iPod IN-BUILT Sound System

  Nordictrack T9.5 hagszórók

  Csatlakoztassa az iPod* vagy MP3-lejátszóját a konzolaljzathoz, hogy motivált maradjon kedvenc edzései közben. Állítsa be a beépített 2 hüvelykes hangszórók hangját a gyors állító gombok segítségével.

  *Az iPod az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyzett védjegy. Az iPod nem tartozék.

  Beépített ventilátor
  (AutoBreeze Workout Fan)

  Halk, akár a suttogás – a beépített kettős ventilátor az edzésprogram sebességének megfelelően automatikusan változtatja a légáramlás erősségét, de kívánság szerint manuálisan is beállítható a ventilátor működésének az erőssége. Ez az innovatív technológia segít megtalálni az edzéshez szökséges legmegfelelő hőmérsékletet, így segítve a koncentrációt.

  Nagyméretű 1,9" görgők
  (Precision Machined Rollers)

  Tökéletesítésre kerültek a görgők, amelyek egyike a három fő futópad meghajtó rendszerének, a motor és a futószőnyeg mellett. A 1,9 hüvelykes precíziós módszerrel megmunkált és kiegyensúlyozott Non-flex hengerekkel és a legmagasabb minőségű csapágyakkal a Nordictrack T9.5S az egyik legtökéletesebb futópad. A nagy teherbírású, acélgörgők két pályán dinamikusan mozognak és ezáltal egyenletesebb, csendesebb és hosszan tartó teljesítményt biztosítanak.

  Sebesség: 0-22 Km/h (1-TouchTM)

  Módosítsa a futószőnyeg sebességét a konzolról egy gomb megnyomásával 0 és 22 km/h tartományban, így nem csak 0,1 km/h -ként lehet szabályozni azt.

  Futófelület: 51 cm x 152 cm

  Csendesebb edzést és tartósabb használatot biztosít a kétrétegű, széles, zaj és csúszásmentes futószőnyeg. Az aszfalton vagy futópályán történő futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül! A futószalag már gyárilag síkosított, így a futópad összeszerelése után azonnal használatba is lehet azt venni.

  Maximális terhelhetőség: 135 kg

  A futópadot nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 135 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a futópadot ennél nehezebb személy!

  Edzésprogramok

  Válasszon a folyamatosan frissülő edzésprogram közül, hogy mielőbb elérje a kívánt eredményt. A futószőnyeg sebessége és a futófelület dőlésszöge automatikusan változik a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

  EKG Grip és Bluetooth Pulse pulzusmérés

  A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez, nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített fémérzékelőket vagy a nagyobb pontosság érdekében megvásárolni egy opcionális Bluetooth pulzusérzékelőt! Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

  Interaktív edzés (iFit Live Built-In)
  (A szolgáltatás díja jelenleg: 99 USD/év vagy 9.99 USD/hó)


  A beépített iFit Live technológia a sportban kitűzött célok gyorsabb elérését segíti. Az ellipszis tréner egyik jellegzetessége a Google Maps által vezérelt edzésprogramok, illetve futtathatók még edzésprogramok Jillian Michaels-el, amelyek automatikusan vezérlik a rámpa dőlésszög és a mágnesen ellenállás beállításokat. Változatosabbá teheti edzésprogramjait a Google Maps segítségével, mindössze a térképen ki kell jelölnie, hogy hol és merre szeretne edzeni. Most lehetősége nyílik arra, hogy személyre szabhatja edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. A GoogleTM és a Google MapsTM a Googl Inc. bejegyzett védjegye. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé! Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

  Szeresd a világot
  (Think about the planet and “Love the World”!)

  Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

  Garancia

  24 hónap
 • Motor (max.)
  3,6 ÁTL. LE
  Felhasználható testsúly
  135 kg
  Sebesség (max.)
  22 Km/h
  Dőlésszög (max.)
  12 %
  Futószőnyeg szélesség
  51 cm
  Önsúly
  96 kg
  Cikkszám
  NETL14819

Futópad-Plaza - Szabadság otthonodban!
- Futópadok egy helyen! -

Otthoni futópad, Futópad vásárlás előtt, Futópad vásárlási ötletek, Life Gear futópad,
Nordictrack futópad, Kettler futópad, Pro-Form futópad, Tunturi futópad, BH Fitness futópadok, akciós futógép, treadmill, futópad szervíz, elektromos futópad, futópad otthoni használatra, összecsukható futópad