Gyártók

Gyártók

Fizetési megoldás

Hírlevél

Termékajánló

Házhozszállítás

Termék részletekNordicTrack X22i Incline Trainer futópad + ajándék iFIT tagság

-8%
ÚJ
NordicTrack X22i Incline Trainer futópad
 • NordicTrack X22i Incline Trainer futópad
 • NordicTrack X22i Incline Trainer futópad
 • NordicTrack X22i Incline Trainer futópad
 • NordicTrack X22i Incline Trainer futópad
1 199 000 Ft
Akció: 1 099 000 Ft

Ajándék iFIT 1 éves tagság 53875.-Ft értékben!

40%-os dőlésszög, 22''-os nagyméretű érintőképernyős kijelzőjén figyelemmel kísérheti az internet által nyújtott legfrissebb információkat és élvezheti a beépített iFit Live technológia előnyeit.

Garancia (otthoni):
36 hónap
Gyártó:
NordicTrack
 • NordicTrack X22i Incline Trainer

  + ajándék iFIT 1 éves tagság 53875.-Ft értékben! Az iFIT 1 éves tagság más árengedményre, kedvezményre nem váltható át!

  Maximálisan testreszabható!

  Az új NordicTrack X22i Incline Trainer új, modern tervezésű 40%-os dőlésszögű futópad. Lenyűgöző, vadonatúj 22''-os HD nagyméretű érintőképernyős kijelzőjén figyelemmel kísérheti az az internet által nyújtott legfrissebb információkat és élvezheti a beépített iFit Live technológia előnyeit és legalább 400 edzés program közül választhat.  A NordicTrack X22i Incline Trainer új és izgalmas funkciókat tartalmaz az edzés élményének növelése érdekében. A WhisperQuiet™ zajcsökkentő kialakítás, a rendkívül széles futófelület, a 40%-os dőlésszög valamint a nagy 4,25 LE folyamatos teljesítményű DurX™ Commercial Pro motor melynek köszönhetően pontosan az tudja a futópad, amit egy hosszú, erős edzés során elvárhat a felhasználó.

  5x kalória égetés maximális dőlésszögnél


  A LIVE Speed és Incline Control segítségével fokozhatja a kalória égetést futópados edzése közben, így páratlan edzési élményt kaphat.*

  a dőlésszőg (incline) emelkedésének mértéke maximum 40%, de választhat akár a vízszintes futáshoz képest lejtmenetet (decline) is a max. -3%. A legjobb és legmegfelelőbb dőlésszög egy érintéssel beállítható, ill. megváltoztatható. Ezzel a megoldással lehetővé vált az, hogy az emelkedési vagy lejtés szöget egy gomb egyszeri megnyomásával is megváltoztatható közvetlenül a konzolról, így nem csak 0,5%-onként lehet szabályozni azt.

  *3 km/h sebesség és 20 perces gyaloglás alatt, 90 kg-os átlagos felhasználó súlya mellett.

  Extra nagy érintőképernyős kijelző
  (TOTAL IMMERSION -
  22” Color Touch-Screen Display )

  X22i Incline Trainer kijelző
  Merüljön el a hatalmas 22"-os színes érintőképernyőn, amely sokféle interakciót és szórakozást kínál az edzés egyhangúsúgának elkerülése érdekében. Integrálva van az iFit technológiával a statisztikák nyomon követéséhez, a Google Maps képzési útvonalaihoz és testre szabott edzésekhez.

  Csatlakozhat az otthoni WIFI hálózatára futópadjával. A 22”-os érintőképernyős kijelzőn edzés közben hozzájuthat az internet által nyújtott legfrissebb információkhoz.

  Motorteljesítmény: 4,25 CHP folyamatos teljesítményű hajtómotor


  Élvezze a fokozott motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós élettartamot és csendes és egyenletes működést kölcsönöz a futópadnak. A beépített DurXTM Commercial Pro motort 25 éves futópad gyártási tapasztalattal rendelkező cég fejlesztette ki. Ahogy az autóknál a légzsákon, úgy a Commercial Pro motoron is megelőző teszteléseket végeztek, hogy a használata biztonságos legyen, beleértve a vezetékek kiváló minőségét és szigetelését, a termo kikapcsolást és a szigorú UL gyártási tanúsítványt. A Commercial Pro tesztelések kiterjedtek a vibráció- és a zajhatásokra, hogy a manapság kapható legegyenletesebben és legcsendesebben működő motort fejleszthessék ki. A motor hűtése érdekében egy ventilátor lett rá felszerelve.

  IN-BUILT Sound System

  NordicTrack X22i hangfal rendszer
  Csatlakoztassa az iPod* vagy MP3-lejátszóját a konzolaljzathoz, hogy motivált maradjon kedvenc edzései közben. Állítsa be a beépített 3 hüvelykes hangszórók hangját a gyors állító gombok segítségével.

  *Az iPod az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyzett védjegy. Az iPod nem tartozék.

  ONETOUCH vezérlők


  Egy gomb nyomású, érzékeny kezelőszervek a sebesség (0 és 20 km/h között) és a dőlésszög (-6% - 40% között ) extra gyors állítása érdekében. Tartsd a hangsúlyt az edzéseden.

  Futófelület: 56 cm x 152 cm

  Nordictracj X22i futófelület
  Ez a kétrétegű, széles, zaj és csúszásmentes futószalag csendesebb edzést és tartósabb használatot biztosít. Az aszfalton történő futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül! A NordicTrack X22i Incline Trainer frissített Reflex™ tartós kialakításával készült, amely csökkenti a futófelületen lévő minden egyes lépés zaját. A futószalag már gyárilag síkosított, így a futópad összeszerelése után azonnal használatba is lehet azt venni.

  Beépített ventilátor
  (AutoBreeze Workout Fan)

  NordicTrack X22i ventilator
  Halk, akár a suttogás – a beépített három ventilátor az edzésprogram sebességének megfelelően automatikusan változtatja a légáramlás erősségét, de kívánság szerint manuálisan is beállítható a ventilátor működésének az erőssége. Ez az innovatív technológia segít megtalálni a felhasználó számára a megfelelő hőmérsékletet, hogy az edzése során a koncentráció ne lankadjon, így biztosítja az utat a sikerhez.

  Pulzusmérés

  NordicTrack X22i pulzusmérő szenzor

  A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez, nem kell mást tenni, mint időnként  felvenni az iFit vezeték nélküli mellkasi pántot, amely folyamatos jelet küld a kijelző számára, így a megfelelő szívritmus-zónában maradhat a teljes edzés folyamán. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

  Maximális terhelhetőség: 135 kg

  A futópadot nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 135 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a futópadot ennél nehezebb személy!

  Edzésprogramok

  Az iFit™ tagságával együtt több mint 400 edzésprogramhoz biztosít hozzáférést a világ minden tájáról. A futószalag sebessége és a futófelület dőlésszöge változik automatikusan a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

  Interaktív edzés (iFit Live Built-In)
  (A szolgáltatás díja jelenleg: 99 USD/év vagy 9.99 USD/hó)

  A beépített iFit Live technológia a sportban kitűzött célok gyorsabb elérését segíti. Az ellipszis tréner egyik jellegzetessége a Google Maps által vezérelt edzésprogramok, illetve futtathatók még edzésprogramok Jillian Michaels-el, amelyek automatikusan vezérlik a rámpa dőlésszög és a mágnesen ellenállás beállításokat. Változatosabbá teheti edzésprogramjait a Google Maps segítségével, mindössze a térképen ki kell jelölnie, hogy hol és merre szeretne edzeni. Most lehetősége nyílik arra, hogy személyre szabhatja edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. A GoogleTM és a Google MapsTM a Googl Inc. bejegyzett védjegye. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé! Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

  Nagyméretű 2,5" görgők
  (Precision Machined Rollers)

  Tökéletesítésre kerültek a görgők, amelyek egyike a három fő futópad meghajtó rendszerének, a motor és a futószőnyeg mellett. A görgők megalkotásakor a legfejlettebb repülőgép technológiai tapasztalatokat használták fel. A 2,5 hüvelykes precíziós módszerrel megmunkált és kiegyensúlyozott Non-flex hengerekkel és a legmagasabb minőségű csapágyakkal a Commercial 2450n a legtökéletesebb futópad. A nagy teherbírású, acélgörgők két pályán dinamikusan mozognak és ezáltal egyenletesebb, csendesebb és hosszan tartó teljesítményt biztosítanak.

  Szeresd a világot
  (Think about the planet and “Love the World”!)

  Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére..

  Garancia

  36 hónap


  motor (Folyamatos teljesítmény)
  4,25 CHP
  motor (maximális teljesítmény)
  -
  maximális sebesség
  20 km/h
  dőlésszög
  -6% - +40%
  futófelület
  152 x 56 cm
  rugózás
  Reflex
  kijelző
  Érintőképernyős
  programok
  400
  mp3/iPod bemenet
  Igen/Igen
  ifit kompatiilitás
  Igen
  pulzusmérés
  Igen
  melkasöves pulzusmérés
  Opcionális
  Bluetooth
  összecsukhatóság
  Nem
  a termék méretei (cm)
  183 x 101 x 178
  összecsukott méret
  -
  termék súlya (kg)
  145 kg
  max. felhasználható testsúly
  135 kg
  hálózati használat
  Igen
  fővezeték tartalmaz Igen
  csomagolt súly (kg)
  -
  csomagolt méret (cm)
  193 x 102 x 85
 • Motor (max.)
  4,25 LE
  Felhasználható testsúly
  135 kg
  Sebesség (max.)
  20 Km/h
  Dőlésszög (max.)
  6% - +40%
  Futószőnyeg szélesség
  152 cm
  Önsúly
  145 kg
  Gyártók
  Nordictrack
  Cikkszám
  NETL27719
  Státusz
  ÚJ    

Futópad-Plaza - Szabadság otthonodban!
- Futópadok egy helyen! -

Otthoni futópad, Futópad vásárlás előtt, Futópad vásárlási ötletek, Life Gear futópad,
Nordictrack futópad, Kettler futópad, Pro-Form futópad, Tunturi futópad, BH Fitness futópadok, akciós futógép, treadmill, futópad szervíz, elektromos futópad, futópad otthoni használatra, összecsukható futópad