Gyártók

Gyártók

Fizetési megoldás

Hírlevél

Termékajánló

Házhozszállítás

Termék részletekNordicTrack X32i Incline Trainer futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság

NordicTrack X22i Incline Trainer futópad
 • NordicTrack X22i Incline Trainer futópad
 • NordicTrack X22i Incline Trainer futópad
 • NordicTrack X22i Incline Trainer futópad
 • NordicTrack X22i Incline Trainer futópad

Ajándék iFIT 1 éves tagság 53875.-Ft értékben!

40%-os dőlésszög, 32"-os nagymértetű érintőképernyő és több mint 760 futópados edzés.

Garancia (otthoni):
36 hónap
Gyártó:
NordicTrack
 • Nordictrack X22i Incline Trainer

  NordicTrack X32i Incline Trainer

  + ajándék iFIT 1 éves tagság 53875.-Ft értékben! Az iFIT 1 éves tagság más árengedményre, kedvezményre nem váltható át!


  Maximálisan testreszabható!

  Próbálja ki a NordicTrack X32i Incline Trainer új, modern tervezésű 40%-os dőlésszögű futópadját. Lenyűgöző 32''-os HD nagyméretű érintőképernyős kijelzőjén figyelemmel és élvezheti a beépített iFit Live technológia előnyeit.

  A NordicTrack X32i Incline Trainer új és izgalmas funkciókat tartalmaz, mint a WhisperQuiet™ zajcsökkentő kialakítás, a rendkívül széles futófelület, a 40%-os dőlésszög és a -6% lejtés valamint a nagy 4,25 LE folyamatos teljesítményű DurX™ Commercial Pro motor.

  5x nagyobb kalória égetés maximális dőlésszögnél


  Növelje kalória égetést edzés során (akár 321 kalória*) vagy érjen el páratlan edzési élményt a LIVE Speed és Incline Control kialakítás segítségével.

  Beállíthatja a dőlésszőg emelkedésének mértékét +40%-os hegyi terepre, de választhat akár a vízszintes futáshoz képest lejtmenetet is -6%-os értékig. A legjobb és legmegfelelőbb dőlésszög egy érintéssel megváltoztatható közvetlenül a konzolról, így nem csak 0,5%-onként lehet szabályozni azt.

  *3 km/h sebesség és 20 perces gyaloglás alatt, 90 kg-os átlagos felhasználó súlya mellett.

  Egyedi kalakítású kapaszkodók

  Nordictrack X32i kapaszkodók
  Élvezze a mozgás szabadságát, miközben az edzés hatékonyabbá válik! Nem számít a koordináció szintje, Push Bar és Sled Grips kapaszkodók nagy mozgásszabadságot biztosítanak edzés során. Növelik az edzés intenzítását, javítják a kondiciót, erősítik az izomzatot és segítik a fogyást.

  Extra nagy érintőképernyős kijelző
  (TOTAL IMMERSION -
  32” Color Touch-Screen Display )

  X32i Incline Trainer kijelző
  Merüljön el a hatalmas 32"-os színes érintőképernyő világába, amely sokféle interakciót és szórakozást kínál az edzés egyhangúsúgának elkerülése érdekében.

  Kövesse nyomon az integrált iFit technológia segítségével edzéseit vagy jelöljön ki edzés a világ bármely pontján Google Maps térkép segítségével.

  Motorteljesítmény: 4,25 CHP folyamatos teljesítményű hajtómotor


  Élvezze a kimagasló motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós élettartamot és csendes és egyenletes működést biztosít futópadja számára.

  A beépített DurXTM Commercial Pro motort 25 éves futópad gyártási tapasztalattal rendelkező cég fejlesztette ki. Ahogy az autóknál a légzsákon, úgy a Commercial Pro motoron is megelőző teszteléseket végeztek, hogy a használata biztonságos és tartós legyen.

  A Commercial Pro tesztelések kiterjedtek a vibráció- és a zajhatásokra, hogy a manapság kapható legegyenletesebben és legcsendesebben működő motort fejleszthessék ki.

  IN-BUILT Sound System

  NordicTrack X22i hangfal rendszer
  Csatlakoztassa az iPod* vagy MP3-lejátszóját a konzolaljzathoz, hogy edzés közben hallgathassa kedvenc zenéjét. Állítsa be az Intermix Acoustics 3.0 hangszórók hangját a gyors állító gombok segítségével.

  *Az iPod az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyzett védjegy. Az iPod nem tartozék.

  ONETOUCH vezérlők


  Extra gyors vezérlés egy gombnyomással. Tartsd a hangsúlyt az edzéseden a 1-TOUCH ™ sebesség (0 és 20 km/h között) és a dőlésszög (-6% - 40% között ) állító gombok segítségével.

  Futófelület: 56 cm x 165 cm

  Nordictracj X22i futófelület
  Csendesebb edzés és tartósabb használat a kétrétegű, széles, zaj és csúszásmentes futószőnyeg segítségével. Az aszfalton történő futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül!

  A NordicTrack X32i Incline Trainer frissített Reflex™ futófelület csökkenti a futófelületen lévő minden egyes lépés zaját. A futószalag már gyárilag síkosított, így a futópad összeszerelése után azonnal használatba is lehet azt venni.

  Beépített ventilátor
  (AutoBreeze Workout Fan)

  NordicTrack X22i ventilator
  Halk, akár a suttogás – a beépített kettős ventilátor az edzésprogram sebességének megfelelően automatikusan változtatja a légáramlás erősségét, de kívánság szerint manuálisan is beállítható a ventilátor működésének az erőssége. Ez az innovatív technológia segít megtalálni az edzéshez szökséges legmegfelelő hőmérsékletet, így segítve a koncentrációt.

  Pulzusmérés

  NordicTrack X22i pulzusmérő szenzor

  A megfelelő pulzusérték hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint időnként felvenni az iFit vezeték nélküli mellkasi pántot, amely folyamatos jelet küld a kijelző számára, így a megfelelő pulzus-zónában maradhat a teljes edzés folyamán. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

  Maximális terhelhetőség: 135 kg

  A futópadot nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 135 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a futópadot ennél nehezebb személy!

  Edzésprogramok

  Az iFit™ tagságával együtt több mint 1000 edzésprogramhoz biztosít hozzáférést a világ minden tájáról. A futószalag sebessége és a futófelület dőlésszöge automatikusan változik a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

  Interaktív edzés (iFit Live Built-In)
  (A szolgáltatás díja jelenleg: 99 USD/év vagy 9.99 USD/hó)

  A beépített iFit Live technológia a sportban kitűzött célok gyorsabb elérését segíti. Az iFit több mint 1000 videós edzést tartalmaz.

  Változatosabbá teheti edzésprogramjait a Google Maps segítségével, mindössze a térképen ki kell jelölnie, hogy hol és merre szeretne edzeni. Most lehetősége nyílik arra, hogy személyre szabhatja edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját.

  A GoogleTM és a Google MapsTM a Googl Inc. bejegyzett védjegye. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé! Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

  Nagyméretű 2,5" görgők
  (Precision Machined Rollers)

  Tökéletesítésre kerültek a görgők, amelyek egyike a három fő futópad meghajtó rendszerének, a motor és a futószőnyeg mellett. A görgők megalkotásakor a legfejlettebb repülőgép technológiai tapasztalatokat használták fel.

  A 2,5 hüvelykes precíziós módszerrel megmunkált és kiegyensúlyozott Non-flex hengerekkel és a legmagasabb minőségű csapágyakkal a X32i a legtökéletesebb futópad. A nagy teherbírású, acélgörgők két pályán dinamikusan mozognak és ezáltal egyenletesebb, csendesebb és hosszan tartó teljesítményt biztosítanak.

  Szeresd a világot
  (Think about the planet and “Love the World”!)

  Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére..

  Garancia

  36 hónap
 • Motor (max.)
  4,25 LE
  Felhasználható testsúly
  135 kg
  Sebesség (max.)
  22 Km/h
  Dőlésszög (max.)
  6% - +40%
  Futószőnyeg szélesség
  56 cm
  Önsúly
  145 kg
  Gyártók
  Nordictrack
  Cikkszám
  NETL32719

Futópad-Plaza - Szabadság otthonodban!
- Futópadok egy helyen! -

Otthoni futópad, Futópad vásárlás előtt, Futópad vásárlási ötletek, Life Gear futópad,
Nordictrack futópad, Kettler futópad, Pro-Form futópad, Tunturi futópad, BH Fitness futópadok, akciós futógép, treadmill, futópad szervíz, elektromos futópad, futópad otthoni használatra, összecsukható futópad