Gyártók

Gyártók

Fizetési megoldás

Hírlevél

Termékajánló

Házhozszállítás

Termék részletekNordicTrack t8.9b Commercial futópad

-12%
NordicTrack t8.9b Commercial futópad
 • NordicTrack t8.9b Commercial futópad
1 690 000 Ft
Akció: 1 490 000 Ft

Sokoldalú, tartós termi és közületi használatú futópad beépített iFit Live technológiával.

Garancia (otthoni):
36 hónap
Gyártó:
NordicTrack
 • NordicTrack t8.9b Commercial futópad

  Közületi felhasználás!


  Ez az új sokoldalú, tartós termi futópad, 20 km/h sebességgel és 15% dőlésszöggel rendelkezik. Az iFIT használatával több mint 16 000 edzés közül választhatnak.

  A tartós futófelület, a 180 kg-os teherbírás, a széles oldalsínek hosszútávú használhatóságot és kiváló biztonságot nyújtanak fokozott terhelés alatt is.

  Interaktív edzés (iFit Live Built-In)

  ifit edzés

  Egyéni, virtuális edzések, a világ lejobb edzői vezetésével. A felhasználók gyorsan szinkronizálják okos eszközét a géppel, hogy részese legyen egy  interaktív edzési élménynek.

  Válogathat több mint 16000 edzésprogram közül vagy kijelölheti egy útvonalat a világ bármely pontján és REFLEX™ futófelület szimulálja az adott terep dőlésszögét. Versenyezhet másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

  Több ezer igényes, különböző intenzitású stúdió edzés! Csatlakozhat az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edző tökéletes edzést nyújt, soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

  Személyesre szabhatja az edzésprogramokat, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé!

  Az edzés befejezése után a következő alkalommal, amikor ugyanaz a felhasználó használja a t8.9b futópadot, az intelligens iFIT kialakítás elindít egy új edzést, amelynek célja, hogy segítse őket személyes fitnesz céljaik elérésében.


  Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra. 

  Egyszerűsített felhasználói felület

  Nordictrack t8.9 b felhasználói felület

  Az összes szükséges edzésinformáció azonnal látható. A könnyen olvasható kijelző segítségével megtudhatja, milyen az edzés intenzitása vagy még mennyi van hátra belőle.

  Edzés közben a sebességet, az időt, a dőlésszöget, a távolságot, a  tempót, az elégetett kalóriákat, az óránként elégetett kalóriát és a pulzusszámot figyelheti a kijelzőn.

  4 zsírégetést segítő, 4 pulzusszám, 4 sebesség-intervallum, 2 verseny-edzés, 4 dőlésszög, és egy fitnesz teszt program segíti az edzést.

  Motorteljesítmény: 4,0 HP AC Commercial Drive Motor

  Ez a nagy nyomatékú, kefe nélküli, váltóáramú motor dinamikusan kiegyensúlyozott, mely tartós élettartamot, csendes és egyenletes működést kölcsönöz a futópadnak.

  A beépített Commercial Pro motort 25 éves futópad gyártási tapasztalattal rendelkező cég fejlesztette ki. Ahogy az autóknál a légzsákon, úgy a Commercial motoron is megelőző teszteléseket végeztek, hogy a használata hosszútávú és biztonságos legyen.

  A Commercial  motor tesztelések kiterjedtek a vibráció- és a zajhatásokra, hogy a manapság kapható legegyenletesebben és legcsendesebben működő motort fejleszthessék ki.

  Maradjon kapcsolatban

  Az egyedi edzésélmény érdekében a kijelző kényelmes USB töltőportot, 3,5 mm-es audio kimenetet tartalmaz.

  ONETOUCH vezérlők

  Egy érintéssel beállítható, ill. megváltoztatható a kívánt dőlés  és sebesség mértékét.

  Ezzel a megoldással lehetővé vált, hogy az dőlésszöget 0 és 15 % között egy gomb megnyomásával is meglehet változtatni közvetlenül a konzolról, így nem csak 0,5%-ként lehessen szabályozni azt.


  A futószalag sebességét a gyors sebesség módosító gomb megnyomásával is lehet állítani a konzolon 1 és 20 km/h tartományban, így nem csak 0,1 km/h -ként lehet szabályozni azt.

  Futófelület: 54 cm x 152 cm

  Ez a kétrétegű, széles, zaj és csúszásmentes futószalag csendesebb edzést és tartósabb használatot biztosít.

  Beépített állírható szögű ventilátor
  (AutoBreeze Workout Fan)

  Halk, akár a suttogás – a beépített ventilátor megfelelő frissítést biztosít edzés közben, hogy mindig motivált maradjon.

  Maximális terhelhetőség: 180 kg

  A futópadot nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték.

  Pulzusmérés

  A mért pulzus hozzásegíti egy hatékonyabb edzéshez, nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített fémérzékelőket vagy felvenni egy Bluetooth vezeték nélküli mellkasi pántot, amely folyamatos jelet küld a kijelző számára, így a megfelelő szívritmus-zóna használható a teljes edzés folyamán.

  Nagyméretű 3" görgők
  (Precision Machined Rollers)

  Tökéletesítésre kerültek a görgők, amelyek egyike a három fő futópad meghajtó rendszerének, a motor és a futószőnyeg mellett. A görgők megalkotásakor a legfejlettebb repülőgép technológiai tapasztalatokat használták fel.

  A 3 hüvelykes precíziós módszerrel megmunkált és kiegyensúlyozott Non-flex hengerekkel és a  legmagasabb minőségű csapágyakkal a NordicTrack t8.9b a legtökéletesebb futópad. A nagy teherbírású, acélgörgők két pályán dinamikusan mozognak és ezáltal egyenletesebb, csendesebb és hosszan tartó teljesítményt biztosítanak
  .

  Garancia

  36 hónap otthoni használat.
  12 hónap közületi.

 • Motor (max.)
  4 LE AC!!!
  Felhasználható testsúly
  180 kg
  Sebesség (max.)
  20 km/h
  Dőlésszög (max.)
  15 %
  Futószőnyeg szélesség
  152 cm X 54 cm
  Önsúly
  162,7 kg
  Cikkszám
  INTL28920

Futópad-Plaza - Szabadság otthonodban!
- Futópadok egy helyen! -

Otthoni futópad, Futópad vásárlás előtt, Futópad vásárlási ötletek, Life Gear futópad,
Nordictrack futópad, Kettler futópad, Pro-Form futópad, Tunturi futópad, BH Fitness futópadok, akciós futógép, treadmill, futópad szervíz, elektromos futópad, futópad otthoni használatra, összecsukható futópad