Gyártók

Gyártók

Fizetési megoldás

Hírlevél

Termékajánló

Házhozszállítás

Hírek

2017.03.17 16:31
Webshop üzletünk már mobilon is elérhető!

Futópad webshopunk már mobilon isFutópad-plaza már mobilra optimalizált webáruház

A mobiltelefonok, okostelefonok és különböző táblagépek (tablet-ek) elterjedésével párhuzamosan, és rohamos mértékben nő azon felhasználók száma akik kézi készülékükről interneteznek. A weboldalak megtekintéséhez már nincs szükség asztali számítógépre vagy laptopra, sőt vezetékes internetre sem.

Összetett webáruházi rendszerünkkel lehetőséget biztosítunk futópad vásárlóinknak, hogy ne csak számítógépen keresztül, hanem egy erre alkalmas mobil eszközzel (PDA, okostelefon, tábla PC) is könnyedén tudjanak böngészni a webáruházunk futópad kínálatában.

Fontos szempont, hogy a mobil weboldal igazodik a készülék képernyőjének méretéhez, könnyen kezelhető és olvasható, gyorsan rendelkezésre állnak a legfontosabb információk, például egy vállakozás vagy hely telefonszáma, nyitva tartása, térképe, aktuális akciók, események, fellépők, árak stb.

  • Mobilra optimalizált és kényelmes mobil felület
  • Teljeskörű webáruház funkciók
  • Könnyű és gyors használat

Futópad-Plaza - Szabadság otthonodban!
- Futópadok egy helyen! -

Otthoni futópad, Futópad vásárlás előtt, Futópad vásárlási ötletek, Life Gear futópad,
Nordictrack futópad, Kettler futópad, Pro-Form futópad, Tunturi futópad, BH Fitness futópadok, akciós futógép, treadmill, futópad szervíz, elektromos futópad, futópad otthoni használatra, összecsukható futópad