Kérdése van? Hívjon minket! Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969

BH Movemia TR1000 futópad - RENDELÉSRE

BH Movemia TR1000 futópad - RENDELÉSRE
BH Movemia TR1000 futópad - RENDELÉSRE
BH Movemia TR1000 futópad - RENDELÉSRE
BH Movemia TR1000 futópad - RENDELÉSRE
BH Movemia TR1000 futópad - RENDELÉSRE
BH Movemia TR1000 futópad - RENDELÉSREA MOVEMIA azzal a céllal született, hogy új korszakot indítson el a fitnesz világában. Egy új világot, ahol a mozgás, az interaktivitás és a formatervezés egyesül, hogy egyedi élményeket teremtsen a sport- és fitnesz termek világában.

Garancia (otthoni)
36 hónap / 60 hónap
Gyártó
BH HiPower
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

BH Movemia TR1000 futópad

Jó felszereltség, intenzív használat!A változás a fejlődés legfejlettebb szintje

A MOVEMIA pedig a BH Fitness legújabb ugrása egy prémium márka és szolgáltatás felé a legigényesebb ügyfelek számára.

A MOVEMIA azzal a céllal született, hogy új korszakot indítson el a fitnesz világában. Egy új világot, ahol a mozgás, az interaktivitás és a formatervezés egyesül, hogy egyedi élményeket teremtsen sport és fitnesz környezetben.
A BH Fitness, mint még soha máshol, egyesítette a MOVEMIA  termékekben a funkcionalitást és a dizájnt. A felhasználók olyan edzőtermi világban edzhetnek és élhetnek, amelyben ugyanolyan tájékozottak maradhatnak, mint otthonukban vagy munkahelyükön.
 


Több mint egy érintőképernyős kijelző

A SmartFocus sokkal több, mint egy érintőképernyős kijelző. Ez egy nagy teljesítményű szoftver, amely valós időben gyűjt, tárol és jelenít meg adatokat. A SmartFocus jelentősen javítja a felhasználók, a gép és edzők közötti kommunikációt.

Minden lehetséges, edzést tervezhet vagy optimalizálja a gép teljesítményét. Egyedi felhasználói azonosító rendszerének és ingyenes kód alapú architektúrájának köszönhetően könnyű integrálni más szoftverekkel, mint például Trainingym, eGym vagy Virtuagym.

Az internet kapcsolatnak és a SmartFocus technológiának köszönhetően a fitneszgép felhasználói használhatják a web legújabb alkalmazásait vagy edzés közben nézhetik a TV-t is vagy személyes multimédiás tartalmakat. Ez a tökéletes vásárlói hűség eszköze.

A SmartFocus jelentősen javítja az edzők és teremvezetők munkájának hatékonyságát, mivel folyamatos követheti kijelzőjén a felhasználók edzés adatait (mint például: pulzus, ellenállás, sebesség, intenzitás).
Funkcionális és praktikus kialakítás

A MOVEMIA a legújabb trend, egy lenyűgöző jövőt inspiráló látképében.

A MOVEMIA termékcsaládot úgy tervezték, hogy a felhasználó a tervezési folyamat központjában álljon. Ez az oka annak, hogy a termékcsalád a legújabb és legkedveltebb megoldásokat tartalmazza, amelyek egyedi élményt garantálnak.


Lépjen a jövő útjára

A MOVEMIA a legújabb trend, egy lenyűgöző jövőt inspiráló látképben.

A MOVEMIA termékcsaládot úgy tervezték, hogy a felhasználó a tervezési folyamat központjában álljon. Ez az oka annak, hogy a termékcsalád a legújabb és legkedveltebb megoldásokat tartalmazza, amelyek egyedi élményt garantálnak.

A BH FITNESS az egyedüláló formát vegyíti össze a robusztussággal és a fejleszthetősségel, olyan gépeket eredményezve, amelyek emberi interakcióra vágynak.A MOVEMIA a BH Fitness által kifejlesztett új termékcsalád, amely megfelel a legújabb fitneszvilág igényeinek. A MOVEMIA része a a TR1000 luxus kivitelű futópad.

A legfinomabb részletekig kidolgozott kialakítást és edzés egyedi biztonsági érzetét kombinálja. Olyan új és egyedi  funkciókat tartalmaz, mint a 3%-os lejtmenetet (opcionális), a joystickos beállítási rendszert vagy a gép használatát jelző mozgásérzékelők, melyek ezt a futópadot a piac egyik legkiemelkedőbb alternatívájává teszik.

A TR1000 futópad ösztönözni fogja a felhasználók minden érzékét, akár azoknak, akik inkább sétálnak, vagy akár azoknak is akik a futást kedvelik.

JOYSTICK

Egyedülálló sebesség- és dőlésszabályozó rendszer ergonómikus joystick jellegű kapcsolókkal.

BEÉPÍTETT LED ÉRZÉKELŐK

Egy pillanat megtudhatja, hogy a futópadot használják-e.

DŐLÉS ÉS LEJTÉS

A TR1000 futópad tartalmaz egy dőlést és lejtés is állító emelőmotort, amely 0% és 16% közötti emelkedést, -3%-os lejtést biztosít.

KONZOL - SmartFocus 4K (SF3500T)

A piacon kapható leggyorsabb, legszebb érintőképernyős technológiájának köszönhetően a felhasználó hozzáférést kap minden tartalomhoz.

Ezen túlmenően, az edzés közbeni teljes szórakozás biztosítása érdekében, maximális csatlakozást biztosít a világgal való kapcsolattartáshoz.  Szörfözhet az interneten és megoszthatja az edzéseit a közösségi hálózatokban. Biztosít egy központ kezelést is, ami lehetővé teszi edzései mentést vagy az edzőgépek eddigi használatát.

Konzol főbb jellemzöi

 • HRC
 • Manuálsi program
 • Beépített programok
  Fitness teszt
  Felhasználói program
  Véletlenszerű program
  Távolság programZsírégető program
 • Internet
 • Televízió
 • Távolság program
 • Virtuálisan aktív
 • Kijelzo méret: 21"
 • Képernyő: LCD 4K RFID
 • USB csatlakozó
 • Audio Jack
 • MP3 kapcsolat

Adatok
Motor (max.)
6 LE AC!!!
Felhasználható testsúly
220 kg
Sebesség (max.)
25 km/h
Dőlésszög (max.)
15 %
Futószőnyeg szélesség
55 cm
HRC mellkasöv
Opció
Extra tartozék
Önkenő rendszer, iPod, iPhone kapcsolat, Ventillátor, Belső hangszórók, MP3 csatlakozási lehetőség
Önsúly
200 kg
Gyártók
BH HiPower
Cikkszám
TR1000
Hasonló termékek