Kérdése van? Hívjon minket! Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969

NordicTrack Commercial C1750 futópad
NordicTrack Commercial C1750 New futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
899 900 Ft

NordicTrack Commercial C1750 New futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság

NordicTrack Commercial C1750 futópad
NordicTrack Commercial C1750 futópad
NordicTrack Commercial C1750 futópad
NordicTrack Commercial C1750 futópad
NordicTrack Commercial C1750 futópad
NordicTrack Commercial C1750 futópad
NordicTrack Commercial C1750 futópad
NordicTrack Commercial C1750 futópad

+ ajándék iFIT 1 éves tagság 53875.-Ft értékben! 10''-os érintőképernyős kijelzőjén figyelemmel kísérheti és élvezheti a beépített iFit Live technológia előnyeit.

Garancia (otthoni)
36 hónap
Gyártó
NordicTrack
899 900 Ft
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

NordicTrack C1750 NEW futópad

+ ajándék iFIT 1 éves tagság 53875.-Ft értékben!

Interaktív és hatékony edzés!

A NordicTrack New Commercial 1750 futópadja  10" HD-képernyővel rendelkezik, amely még jobb betekintési szög biztosít. Táblagép vagy mp3 lejátszó eszközét az integrált hangrendszerhez csatlakoztatva élvezheti kedvenc zenéit edzés közben.

Az új WhisperQuiet™ futófelület kialakítás csökkenti minden lépés hangját. A DurX™ Commercial Plus motor állandó teljesítményt biztosít, míg a Flex Cushioning™ rugózás vigyáz ízületeinkre edzés közben.

Interaktív edzés (iFit Live Built-In)

ifit edzés

Egyéni, virtuális edzések, a világ lejobb edzői vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést.

Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül vagy jelöljön ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

Nincs szükség az edzőterembe menni - ezer igényes, különböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé!


Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

Dönthető érintőképernyős kijelző
(10” Color Touch-Screen Display)

NordicTrack 1750 érintőképernyős kijelző
Csatlakozhat az otthoni WIFI hálózatára futópadjával. Ez a nagy, színes érintőképernyő sokféle edzést szórakozást és motivációt biztosít az edzés monotonitásának elkerülése érdekében. 

Dual beépített ventilátor
(AutoBreeze Workout Fan)

NordicTrack 1750 ventilátor
Halk, akár a suttogás – a beépített ventilátor az edzésprogram sebességének megfelelően automatikusan változtatja a légáramlás erősségét vagy kívánság szerint manuálisan is beállítható. Ez az innovatív technológia segít megtalálni a felhasználó számára a megfelelő hőmérsékletet, hogy az edzése során a koncentráció ne lankadjon, így biztosítva az utat a sikerhez.

Motorteljesítmény: 3,75 CHP folyamatos és 6 CH maximális teljesítményű hajtómotor

NordicTrack 1750  Motor
Élvezze a fokozott motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós élettartamot és csendes és egyenletes működést kölcsönöz a futópadnak.

A beépített DurXTM Commercial Pro motort 25 éves futópad gyártási tapasztalattal rendelkező cég fejlesztette ki. Ahogy az autóknál a légzsákon, úgy a Commercial Pro motoron is megelőző teszteléseket végeztek, hogy a használata biztonságos legyen.

A kiváló minőséget a vezetékek, a szigetelés, a termo kikapcsol szigorú UL gyártási tanúsítványa biztosítja. A Commercial Pro tesztelések kiterjedtek a vibráció- és a zajhatásokra, hogy a manapság kapható legegyenletesebben és legcsendesebben működő motort fejleszthessék ki. A motor hűtése érdekében egy ventilátor lett rá felszerelve.

Dőlésszög: 0% - 15% (1-TouchTM)
-3% - 0%

NordicTrack 1750 dőlésszög
Állítsa be illetve változtassa meg pillanatok alatt a megfelelő dőlésszöget egy gomb megnyomásával, így nem csak 0,5%-os lépésenként lehet szabályozni azt. Tartsd a hangsúlyt az edzéseden.

SPACESAVER® DESIGN WITH
EasyLift™ Assist

NordicTrack 1750 össecsukás
Ez a forradalmi kialakítás lehetővé teszi, hogy a gépet könnyedén összecsukja a tökéletes tárolási méret maximalizálása érdekében.

A SpaceSaver márkajellel ellátott futópadok futófelületei mind felhajthatóak, így azok kevesebb helyet foglalnak, ha nem használjuk őket. A futófelület felhajtása és annak leengedése rendkívül egyszerű, az EasyLiftTM Assist emelőkar segítségével.

FLEX CUSHIONING rezgéscsillapító rendszer

NordicTrack 1750 runners flex
A rezgéscsillapító feladata, hogy az ízületekre eső terhelést csökkentse az aszfalton történő futáshoz képest. Ez a rezgéscsillapító rendszer megdöbbentő védelmet biztosít az ízületeknek.

Integrált táblagép tartó a kijelző előtt

Helyezze táblagépét a tartóba és élvezze kedvenc műsorait, filmjeit, zenéit edzés közben. A táblagép tartó biztonságban tartja eszközét, így nyugodtan edzhet (táblagép nem tartozék).

iPod IN-BUILT Sound System

Csatlakoztassa az iPod* vagy MP3-lejátszóját a konzolaljzathoz, hogy motivált maradjon edzései közben. Állítsa be a beépített 3 hüvelykes hangszórók hangját a gyors állító gombok segítségével.

*Az iPod az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyzett védjegy. Az iPod nem tartozék.

Sebesség: 0-22 Km/h (1-TouchTM)

A futószalag sebességét egy sebesség módosító gomb megnyomásával is lehet állítani a konzolon 0 és 22 km/h tartományban, így nem csak 0,1 km/h -ként lehet szabályozni azt. Tartsd a hangsúlyt az edzéseden.

Futófelület: 55 cm x 152 cm

Ez a kétrétegű, széles, zaj és csúszásmentes futószalag csendesebb edzést és tartósabb használatot biztosít. A futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül! 

A Commercial 1750 frissített WhisperQuiet™ tartós kialakításával készült, amely csökkenti a futófelületen lévő minden egyes lépés zaját.

A futószalag már gyárilag síkosított, így a futópad összeszerelése után azonnal használatba is lehet azt venni.

Maximális terhelhetőség: 135 kg

A futópadot nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték!

Edzésprogramok

Rengeteg edzésprogram közül választhat tetszés szerint, hogy mielőbb elérje a kívánt eredményt. A futószalag sebessége és a futófelület dőlésszöge automatikusan változik a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

Pulzusmérés

A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez, nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített fémérzékelőket vagy a pontos pulzusmérés érdekében felvenni egy Bluetooth Smart pulzusmérő övet. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Nagyméretű 2,5" görgők
(Precision Machined Rollers)

Tökéletesítésre kerültek a görgők, amelyek egyike a három fő futópad meghajtó rendszerének, a motor és a futószőnyeg mellett. A görgők megalkotásakor a legfejlettebb repülőgép technológiai tapasztalatokat használták fel.

A 2,5 hüvelykes precíziós módszerrel megmunkált és kiegyensúlyozott Non-flex hengerekkel és a  legmagasabb minőségű csapágyakkal a Commercial 1750 a legtökéletesebb futópad. A nagy teherbírású, acélgörgők két pályán dinamikusan mozognak és ezáltal egyenletesebb, csendesebb és hosszan tartó teljesítményt biztosítanak.

Szeresd a világot
(Think about the planet and “Love the World”!)

Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

Garancia

36 hónap
Adatok
Motor (max.)
3,75 LE
Felhasználható testsúly
135 kg
Sebesség (max.)
22 km/h
Dőlésszög (max.)
15 %
Futószőnyeg szélesség
55 cm
Önsúly
10 kg
Cikkszám
NETL20719
Hasonló termékek