Kérdése van? Hívjon minket! Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969

OMA Galaxy 3330EA futópad
OMA Galaxy 3330EA futópad
329 900 Ft 
279 900 Ft
15

OMA Galaxy 3330EA futópad

OMA Galaxy 3330EA futópad
OMA Galaxy 3330EA futópad
OMA Galaxy 3330EA futópad
OMA Galaxy 3330EA futópad


Könnyen összeszerelhető, széles futófelületű, elektromos futópad otthoni felhasználásra. 

Garancia (otthoni)
36 hónap
Gyártó
OMA
329 900 Ft 
279 900 Ft
Kedvezmény 15
Megtakarítás 50 000 Ft
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

OMA Galaxy 3330EA futópad

Ismerje meg az OMA kiemelkedő, új, otthoni használatú futópadját. Jól megtervezett, tartós futópad, amelyet a kényelem, stabilitás és az egyszerűség jellemez.

Tökéletesen méretezett kialakításának köszönhetően kiváló testmozgás biztosít egyaránt fiatalok és idősek számára futáshoz, kocogáshoz és gyalogláshoz is.

Tökéletes megoldás

Ha komfortos és biztonságos edzésre vágyik, ugyanakkor az izületek védelme érdekében egy rugalmasabb felületen szeretne mozogni, akkor érdemes kipróbáni az ÚJ OMA futópadot!

Ráadásul a meglévő 1 éves garancia mellé most plusz egy év garancia vásárolható.

Futópad edzés hatékony módja, hogy elérje a fitness céljait. Formálja az izmokat és a testet, fejleszti az erőnlétet miközben kalóriát éget. A változatos dőlési szintek segítségével a különböző izomcsoport edzését nehezebbé teheti, mint általában egy szabadtéri futás során. Tökéletes megoldás a kezdők és otthoni fitness rajongók számára.

2,5 HP folyamatos teljesítményű motor

Élvezze a kiváló motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós élettartamot és csendes és egyenletes működést kölcsönöz a futópadnak. Erős, 4 lóerős maximális teljesítményű motor 18 km/h maximális sebességet biztosít, 15 fokozatban állítható dőlésszög melett. Nagyobb kihívást jelentő edzések sem okoznak kihívást.

Kimagaslóan jó ár/érték arányt képvisel. Kiváló választás gyalogláshoz, kocogáshoz vagy futáshoz!

Stabil, letisztult kialakítás

Az OMA Galaxy 3330EA futópad megörökölte a cég népszerű tulajdonságait, jellegzetes stílusát, de új elemeivel naprakész külsőt kapott. Érítőfelületű gombsor a középső és két oldali kapaszkodókon.

Összecsukható és kerekeken gurítható kialakításának kösszönhetően kisebb helyen biztonságosan tárolható. A kiváló kardió edzést, a rugózattal alátámasztott futófelület és az egyenletes és zökkenőmentes motorhajtás biztosít.

Széles futófelület

50 x 142 cm-es, csúszásmentes futófelülettel rendelkezik, amely kényelmet, biztonságot és abszolút komfortot nyújt magasabb intenzitású edzésnél is. Rugózatának köszönhetően az aszfalton történő futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül!

Maximális terhelhetőség: 120 kg

Nagy teherbírása és robusztus kialakítása kiváló stabilitást biztosít mindennapi edzéshez, és hosszan tartó terheléshez is. A vastag acélszerkezet és a széles talp kialakítás biztonságos stabilitást és kiváló tartósságot biztosít.

Edzésprogramok

5 LED ablakú, háttérvilágítású monitor segítségével folyamatosan nyomon követhető az edzési állapotát. A 36 előre beállított és 3 saját szerkesztésű program változatos edzés élményt biztosít minden felhasználók számára.

Pulzusmérés

A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített fémérzékelőket. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Könnyen felhajtható

Függőleges összecsukható rendszer, mely segít, kisebb helyen történő tárolásban. Lenyíló biztonságos hidraulika, megakadályozza, a kéz és láb sérüléseket.

Garancia

Otthon felhasználásra: 36 hónap

Adatok
Motor (max.)
4 LE
Felhasználható testsúly
120 kg
Sebesség (max.)
18 km/h
Dőlésszög (max.)
12 %
Futószőnyeg szélesség
50 cm
HRC mellkasöv
Nem
Extra tartozék
Összecsukható, széles futófelület, könnyű használhatóság, rugózat
Önsúly
79,5 kg
Gyártók
OMA
Cikkszám
OMA-3330EA
Tömeg
91 kg/db
Hasonló termékek