Kérdése van? Hívjon minket! Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969

9

Pro-Form Performance 400i futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság

Pro-Form Performance 400i futópad  + ajándék iFIT 1 éves tagság
Pro-Form Performance 400i futópad  + ajándék iFIT 1 éves tagság
Pro-Form Performance 400i futópad  + ajándék iFIT 1 éves tagság
Pro-Form Performance 400i futópad  + ajándék iFIT 1 éves tagság
Pro-Form Performance 400i futópad  + ajándék iFIT 1 éves tagság
Specifikáció
motor (Folyamatos teljesítmény)
2.0 CHP
motor (maximális teljesítmény)
3.25 HP
maximális sebesség
18 km/h
dőlésszög
0-10%
futófelület
127 x 46 
rugózás
Flex Select
kijelző
LCD
programok
50
mp3/iPod bemenet
Igen/igen
ifit kompatiilitás
igen
pulzusmérés
markolati
melkasöves pulzusmérés
-
összecsukhatóság
Igen
a termék méretei (cm)
173 x 84 x 161
összecsukott méret
92 x 84 x 161
termék súlya (kg)
79
max. felhasználható testsúly
125
hálózati használat
Igen
csomagolt méret (cm)
185 x 77 x 32

+ ajándék iFIT 1 éves tagság


Sétálj, kocogj, vagy fuss! 7''-os érintőképernyős kijelzőjén figyelemmel kísérheti az iFIT által nyújtott legfrissebb edzéseket és élvezheti a beépített iFit Live technológia előnyeit.

Garancia (otthoni)
36 hónap
Gyártó
Pro-Form
329 900 Ft 
299 900 Ft
Kedvezmény 9
Megtakarítás 30 000 Ft
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Pro-Form Performance 400i futópad

Bizalom és védelem minden lépésnél!

Sétáljon, kocogjon, vagy fusson a Pro-Form Performance 400i futópadon. Élvezze a teljesítmény-visszacsatolást a 7" érintőképernyő és az EKG Grip Pulse pulzusmérő segítségével. Előre beállított edzésprogramjaival az iFit kompatibilitás végtelen változatosságot kínál edzéséhez.Interaktív edzés (iFit Live Built-In)

ifit edzés

Egyéni, virtuális edzések, a világ lejobb edzői vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést.

Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül vagy jelöljön ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

Nincs szükség az edzőterembe menni - több ezer igényes, kölönböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé!

Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

Érintőképernyős kijelző
(7” Color Touch-Screen Display)

Performance400i
Csatlakozzon az otthoni WIFI hálózatára futópadjával. A 7" színes kapacitív kijelző a futás legfontosabb statisztikáit tartalmazza és motivációt biztosít az edzés monotonitásának elkerülése érdekében. Az integrált iFit technológiával testreszabott edzéseket készíthet, melyeket nyomon követhet és elemezhet, a Google Maps segítségével edzési útvonalakat tervezhet miközben felfedezheti a világot.

Sétáljon, kocogjon, vagy fusson

Performance400i
Adjon bőven helyet a lábának a mozgáshoz a 46 x 127 cm nagyságú futófelülettel. Annak érdekében, hogy futópadjaink kiváló minőségűek legyenek, minden egyes futópadot egymillió cikluson át tesztelünk a felhasználó súlyának duplájával.

Csendesebb edzést és tartósabb használatot biztosít a kétrétegű, széles, zaj és csúszásmentes futószőnyeg. A futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül! A futószalag már gyárilag síkosított, így a futópad összeszerelése után azonnal használatba is lehet azt venni.

Motorerő minden edzéshez

Performance400i
Élvezze a fokozott motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós élettartalmat, csendes és egyenletes működést kölcsönöz a futópadnak.

A beépített 3,5 Max. LE DurXTM motort 25 éves futópad gyártási tapasztalattal rendelkező cég fejlesztette ki. A motor hűtése érdekében egy ventilátor lett rá felszerelve.

1-TouchTM vezérlés

Performance400i
Akár intevall edzést szeretne végezni, vagy kedvet kapott a sprinteléshez, egyetlen gombnyomással teljes ellenőrzést gyakorolhat az edzés felett. Módosíthatja a futószőnyeg sebességét 0-16 Km/h között vagy dőlésszögét 0-10% között a konzolról egy gomb megnyomásával.

Integrált táblagép tartó

Helyezze táblagépét a tartóba és élvezze kedvenc műsorait, filmjeit, zenéit edzés közben. A táblagép tartó biztonságban tartja eszközét, így nyugodt körülmények között végezheti edzését (táblagép nem tartozék).

SPACESAVER® DESIGN WITH
EasyLift™ Assist

Egyszerűen és könnyedén felcsukhatja a futópadot a SpaceSaver új funkciónak köszönhetően, így minimalizálva a tárolási méretet.

A SpaceSaver márkajellel ellátott futópadok futófelületei mind felhajthatóak, így azok kevesebb helyet foglalnak, a megfelelő tárolás érdekében. A futófelület felhajtása és annak leengedése rendkívül egyszerű, az EasyLiftTM Assist emelőkar segítségével.

Proshox Cushioning rezgéscsillapító rendszer

A Proshox Cushioning rezgéscsillapító feladata, hogy az ízületekre eső terhelést csökkentse az aszfalton történő futáshoz képest. Rezgéscsillapító rendszere egyedeülálló védelmet biztosít az ízületek számára.

iPod IN-BUILT Sound System

Csatlakoztassa az iPod* vagy MP3-lejátszóját a konzolhoz, hogy motivált maradjon edzése közben. Állítsa be a beépített 2x2 hüvelykes hangszórók han erősségét a gyors állító gombok segítségével.

*Az iPod az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyzett védjegy. Az iPod nem tartozék.

Maximális terhelhetőség: 125 kg

A futópadot nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 125 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a futópadot ennél nehezebb személy!

EKG Grip Pulse pulzusmérés

A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez, nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített fémérzékelőket. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Szeresd a világot
(Think about the planet and “Love the World”!)

Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

Garancia

36 hónap
Adatok
Motor (max.)
3,25 LE
Felhasználható testsúly
125 kg
Sebesség (max.)
18 km/h
Dőlésszög (max.)
10 %
Futószőnyeg szélesség
46 cm
Önsúly
79 kg
Cikkszám
PETL59819
Tömeg
81 kg/db