Kérdése van? Hívjon minket! Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969

Energiatakarékos futópadok

ENERGIATAKARÉKOS FUTÓPADOK

Energiatakarékos futópadokA BH Fitness világújdonságnak számító "ECO" energiatakarékos üzemmódja

A BH Fitness Group több évtizedes tapasztalata szerint, a fejlesztéseket legjobb működésük közben tesztelni, illetve értékelni. A futópadok gyártása során évek óta kutatja és fejleszti az energiatakarékos, környezetkímélő lehetőségeket. A futópadok számtalan környezetkímélő vizsgálatok tesztjeinek vetik alá, és nem kis büszkeségükre a vizsgált futópadok első helyen szerepelnek a környezetbarát és energiatakarékos fitnesztermékek kategóriában a fitnesz üzletág keretein belül.

Futópadok: energiatakarékos és duplán környezetbarát edzőgépek

Egyes futópadok esetében a „Green Power Technológiát” cégük már évek óta használja, mely sokkal energiatakarékosabb üzemeltetést tesz lehetővé. A világújdonságnak számító ECO üzemód használatával a BH Fitness futópadok akár 25%-kal kevesebb áramot vesznek fel a hálózatból, azonos beállítás mellett, mint más márkájú futópadok.  Ezt a világújdonságnak számító funkciót az ECO MODE gomb megnyomásával lehet működésbe hozni, amikor a futópadot vezérlő szoftver utasítást ad, és a futópad áramfelvételét csökkenti, körülbelül 25%-kal kevesebb áramot vesz fel a továbbiakban a hálózatból (állandó sebességnél és 0 dőlésszög értéknél).

ISO 14001 tanúsítvány a környezetkímélő termékek területén A BH Fitness Group csakis a rendkívül szigorú elvárásokat támasztó ISO-14001 környezetvédelmi szabvány alatt vizsgálja fitnesz termékeit. Tisztában vannak azzal is, hogy a természetes energiaforrások egyre korlátozottabb mennyiségben állnak csak rendelkezésükre. A környezetbarát eljárások igazi követői, amit nem bizonyít jobban, minthogy a gyártási teszteket önként végzik, egy tőlük független szervezettel.

Az összes "F éd RC" sorozatú BH Fitness futópad tartalmazza az ECO funkciót