Kérdése van? Hívjon minket! Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969

Magunkról

Futópad Szakbolt - MAGUNKRÓL!

Köszönjük, hogy ellátogatott a non-stop működő virtuális Futópad-Plaza webáruházunkba. Virtuális áruházunkban minden információt megkaphat, de természetesen személyesen is állunk az Ön szolgálatára üzleteinkben!

Nemcsak webáruház vagyunk, hanem üzletekkel rendelkező Futópad Szakbolt hálózat!
 

Szakképzett értékesítőink bármilyen kérdésre szívesen válaszolnak (személyesen, telefonon, illetve e-mailben) és támpontokat adnak a kívánt céloknak megfelelő futópad, fitneszgép, fitneszkiegészítő vagy sportóra vásárlásában. Természetesen, ha a virtuális világon felül „élőben” is szeretné megtekinteni a „kiszemelt” prédát, szeretettel várjuk üzleteinkben, ahol nagyon sok eszköz/sportóra megtekinthető és azonnal raktárról megvásárolható.

BUDAPEST - Sport8 szaküzlet, XI.kerület, Fehérvári út 168-178. Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969
DEBRECEN - Sport8 szaküzlet, Révész tér 2 (Csonka templom mögött). Telefon: 06-52-530-162


Magunkról pár szóban:

Cégünk több mint 20 éve foglalkozik fitnesz termékek (futópadok, fitneszgépek, fitnesz kiegészítők, és táplálékkiegészítők) magyarországi és nemzetközi forgalmazásával, és 5 éve a piacon kapható legnagyobb sportóra márkákkal (Polar, Timex, Sigma).

 

Büszkén elmondhatjuk, hogy exkluzív szortimentünkkel és iránymutató innovatív üzletpolitikánkkal mára már a magyar piacon széles körben ismert és elismert, szegmensünkben meghatározó szereppel bíró vállalkozássá fejlődtünk.

Természetesen a több mint 20 éves tevékenységünk alatt ipari létesítmények, hotelek, fitneszlétesítmények berendezésében is nagy értékkel bíró tapasztalatokra tettünk szert.

Megbízhatóságunkat nemzetközi szinten is bizonyítottuk, hiszen több világhírű fitnesz márka cégünket választotta kizárólagos magyarországi partnereként. Büszkék vagyunk arra, hogy többek között a BH Fitness, BH HiPower, Body-Solid, Life-Gear, Nutrend és Panatta futópad márkák kizárólagos forgalmazási jogaival hosszú távon bennünket bíztak meg.

A cégünkben tevékenykedő munkatársaink aktív sportolóként, volt élsportolóként első kézből és mélységében ismeri és érti az aktív mozgás életszínvonalban betöltött szerepének fontosságát. 


Boldog emberek vagyunk, mert azt a munkát végezhetjük, amely által embertársaink is egy egészségesebb és teljesebb életet élhetnek.Termék szortimentünk csakis minőségi és megbízható termékekből áll. 

Futópad Szerviz és ügyfélszolgálatunk kiterjed a tanácsadásra, szállításra, beüzemelésre, tervezésre és szervizelésre. Saját szervizes csapatunk járja igény szerint az országot és minden problémára megtalálja a megfelelő megoldást.


Cégünk sikereit, a cég minden egyes tagja odaadó munkájának köszönheti.

 

Cégünk jelmondata: Sport8 ami lendületbe hoz!  

Sport8 FUTÓPAD HELP DESK! 

Kérdéseivel kapcsolatban hívja a következő vonalas számot hétköznap 10-18 óra, szombaton 10-13 óra között.

Gyors elérhetőség:

  • Telefon: +3618774865
  • Mobil: +36203253969

    Ha írásban szeretne választ kapni bármilyen kérdésre, kérjük írjon az info@sport8.hu e-mail címre, ahonnan megkapja a kért információkat.