Kérdése van? Hívjon minket! Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969

Ifit Coach

IFIT COACH - Interaktiv. Személyes. Megunhatatlan.Korlátlan edzési lehetőségek

Utazzon az edzőjével lélegzetelállító helyekre, amelyekről még soha nem álmodott.


Világszínvonalú személyi edzők

Vegyen részt egy vadonatúj fitnesz élményben, ahol világhírű elit edzők alakítják ki az edzését. IFit edzőknek megvannak a saját egyedi stílusaik és megközelítéseik, amelyek segítségével a minden napi edzés a legjobb edzés élményé válhat. Több mint 100 oktató közül választhatunk, megtalálhatóak köztük olimpikonok, profi sportolók és biomechanikai szakértőket.

Interaktív edzések

Az állandóan növekvő, mára már több mint 16 000 edzés közül válogathat az iFit edzéskönyvtárból. A rengeteg előre telepített edzés mellett megtalálható LIVE interaktív edzés is, ahol az edzők digitálisan irányítják a sebességet és a dőlésszöget.

Végtelen edzési lehetőségek

Mondjon búcsút az edzés monotonitásától, a különféle edzési élmények párosításával. A stúdió-edzésektől a globális edzésig, válogasson a több mint 10.000 edzésből vagy alakítson ki saját edzés útvonalata a Google Maps segítésével.

Automatikus beállítás

Hagyja hátra a manuális edzéseket, ahol a beállításokat kézzel kell megváltoztatni. Az iFit automatizált beállítási lehetőségeinek köszönhetően zökkenőmentesen átmennek az edző utasításai a futópadra. Kevesebb időt fog tölteni szorongással, és több időt koncentrálva az edzésére.

Napi, személyre szabott edzések

Az Ön személyre szabott, napi edzései az Ön egyedi céljainak megfelelően lesznek kialakítva, mivel a személyi edző minden útján segíti Önt.